Pozor na výluku! Vlaky na trati z Litoměřic do Lovosic nahradí autobusy
Ilustrační foto: Pixabay.com
Litoměřice

Litoměřicko - Provozovatel dráhy, Správa železniční dopravní cesty (SŽDC), informuje, že ve dnech 21. - 25. října, vždy od 7 do 14 hod., proběhne výluka v úseku Lovosice - Litoměřice horní nádraží a zpět.

Všechny vlaky jsou v úseku Lovosice - Litoměřice horní nádraží a opačně nahrazeny náhradní autobusovou dopravou. Spoje náhradní autobusové dopravy nezajíždí do Žalhostic. Pro obsluhu stanice Žalhostice je zřízená mikrobusová linka Žalhostice - Lovosice a zpět. Cestující ze Žalhostic směr Litoměřice a opačně mohou použít mikrobusovou linku s přestupem v Lovosicích na náhradní autobusovou dopravu bez doplatku rozdílu jízdného.

Umístění zastávek náhradní autobusové dopravy:

  • Lovosice před staniční budovou
  • Lovosice závod na autobusové zastávce Lovosice, záv. 2
  • Žalhostice na autobusové zastávce Žalhostice, žel. zast.
  • Litoměřice Cihelna na autobusové zastávce Litoměřice, Vojtěšké nám.
  • Litoměřice h.n. před staniční budovou

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru