Na Litoměřicku řádí vykradači aut. Z vozidel zmizela taška s oblečením i scanner a peníze
Ilustrační foto
Litoměřice

Roudnicko, Vlastislav - Neznámého lapku pravděpodobně zlákal pohled na papírovou tašku s ošacením, která se nacházela ve vozidle zaparkovaném na ulici před domem na Roudnicku. Po rozbití skleněné výplně okénka vozu se tašky v hodnotě 1500 korun zmocnil. Majitel vozu kromě této ztráty bude muset vynaložit ještě více než 2 tisíce korun na opravu okénka.

"Krádeží věcí z vozidla se zabývají také lovosičtí policisté, kteří přijali oznámení z obce Vlastislav. Neznámý pachatel se po rozbití okénka vozidla zmocnil viditelně uloženého scanneru a drobných mincí. Škoda v tomto případě přesahuje 30 tisíc korun. Po pachateli a odcizených věcech policisté pátrají," uvedla policejní mluvčí Pavla Kofrová.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru