Od ranních hodin kolabuje dálnice do Německa. Ucpaly ji kamiony
Policisté korigují dopravu na dálnici D8. Foto: Policie ČR
Litoměřice

Ústecký kraj - Doprava na dálnici D8 přes krušnohorský úsek v Ústeckém kraji od rána kolabuje. Zkomplikovalo ji počasí a řidiči nákladních vozidel.

Kamiony v obou pruzích blokovaly dopravu od ranních hodin, následně se provoz opět rozjížděl a opětovně zastavoval. Poslední informaci vydala policie zhruba hodinu před polednem. "Na dálnice D8 se ve směru do Německa od 67. km tvoří kolona. Dopravu od ranních hodin komplikují uvízlé kamiony," informovali policisté na svém Twitteru.

Před nástrahmi počasí vydal výstrahu Český hydrometeorologický ústav. Platí pro celou oblast Ústeckého kraje, zejména se však dotýká horských oblastí. Očekávejte silný vítr, který v nárazech může dosahovat hodnoty až 90 km/h. Kombinace větru a hustého sněžení může mít za následek tvorbu sněhových jazyků. V takovém počasí je i údržba silnic komplikovaná.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru