Základní škola Jungmannova vyhlásila ředitelské volno. Důvodem je chřipková epidemie
Zdroj: www.roudnicenl.cz
Litoměřice

Roudnice nad Labem - Z důvodu vysoké nemocnosti v řadách žáků i pedagogů, ředitel základní školy v Jungmannově ulici a odloučeného pracoviště v ulici Krabčická vyhlásil na pátek 7.2. a pondělí 10. 2. 2020 ředitelské volno. Problematické situace se zajištěním dohledu nad svými dětmi mohou rodiče řešit s vedením školy.

"Podle § 24 odst.2 Školského zákona ředitel ZŠ Roudnice n.L., Jungmannova rozhodl ze závažných důvodů vyhlásit 2 dny ředitelského volna v pátek 7.2. a v pondělí 10.2.2020. Důvodem je vysoká nemocnost mezi žáky i v pedagogickém sboru a z toho vyplývající organizační problémy. Toto rozhodnutí se týká i odloučeného pracoviště v Krabčické ul. V případě, že se vám nepodaří zajistit dohled nad svým dítětem, je možné situaci řešit s vedením školy na tel. 416 837317," informoval na webových stránkách školy její ředitel Mgr. Jaroslav Král. Rodiče žáků informaci obdrželi i prostřednictvím systému elektronické žákovské knížky.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru