Centrální školní jídelna opět začala vařit pro veřejnost. Výdej bude probíhat z okénka
Ilustrační foto
Litoměřice

Litoměřice - Centrální školní jídelna Litoměřice začala od středy 1. dubna prodávat obědy veřejnosti. Organizace, která je příspěvkovou organizací města, tímto způsobem hodlá využít volných kapacit. Od uzavření základních škol totiž zabezpečovala pouze závodní stravování firem.

„Jídla budou šokově chlazena a vakuována za přísných hygienických podmínek. Oběd je nutné den předem objednat dle jídelního lístku zveřejněného na našich internetových stránkách, a to e-mailem Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., nebo telefonicky nejpozději v den odběru do 8. hodiny na telefonním čísle 416 735 061,“ informoval ředitel CŠJ Martin Mudra. Výdej bude probíhat od 10:30 do 12:00 z okénka u vedlejšího vstupu do jídelny ve Svojsíkově ulici (č. 7).

Cena jednoho oběda, který se skládá z hlavního jídla a polévky, činí 80 korun a zahrnuje i jednorázové obaly. „Z hygienických důvodů není možné prodávat obědy do vlastních jídlonosičů,“ upozornila vedoucí odboru školství, kultury, sportu a památkové péče městského úřadu Andrea Křížová. Zaplatit je možno v hotovosti nebo platební kartou.

Porce, stejně jako cena za ni, je jednotná. Tedy nerozlišuje se dětská nebo dospělá. Nárok na dotovaný oběd totiž mají děti pouze v době školní docházky.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru