AKTUÁLNĚ: Silný vichr vtrhl nad severní Čechy, na desítkách míst spadaly stromy
Hasiči po celé republice mají kvůli větru plno práce. Foto: HZS ČR
Litoměřice

Litoměřicko - Silný vítr, před kterým varovali meteorologové, dorazil nad sever Čech a přesunuje se dál směrem na Moravu. Zůstávají za ním popadané stromy. Hasičské jednotky v Ústeckém kraji mají od odpoledních hodin do 20. hodiny na svém kontě už přes čtyři desítky nahlášených událostí.

K šesti událostem vyjely hasiči v okresu Litoměřice. Stromy a větve spadly na vozovku u obcí Těchobuzice, Velemín, Řepčice, Litoměřice – Předměstí, Mšené Lázně.

V okresu Teplice odstraňovali hasiči spadlé stromy na 18 místech. V okolí Krupky, Oseka, Novosedlic, Proboštova, Modlan, Sobědruh. V Sobědruhách shrnul vítr část plechové střechy na rodinném domu. Ve Vrchoslavi utrhl vítr plechy na střeše.

V okresu Ústí nad Labem odstraňovali hasiči stromy na 7 místech, ze silnic u Chlumce, Telnice, Homole u Panny, Božtěšic a v Čajkovského ulici v Ústí nad Labem. V Liboňově odstranili strom z telefonního vedení.

V okresu Chomutov to bylo 5 zásahů u obcí Jirkov, Vysoká pec a v Chomutově.

V okresu Děčín to byly zásahy na dvou místech, u Modré a u Kerhartic.

V okresu Louny odstranili hasiči strom z vozovky u Solopysk.

V okresu Most odstranili hasiči spadlé stromy na čtyřech místech u Litvínova.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru