CzechPOINT a matrika v litoměřické nemocnici jsou opět v provozu
Zdroj: www.litomerice.cz
Litoměřice

Litoměřice - V nemocnici od 1. července opět zahájí provoz detašované pracoviště CzechPOINTu a matriky. Provoz byl na několik týdnů přerušen na základě opatření proti rozšiřování nemoci COVID-19.

Matrika v nemocnici slouží k vydávání rodných listů novorozenců, kteří se narodili v litoměřické nemocnici. Co vše je potřeba k vydání rodného listu dítěte, lze nalézt na webových stránkách města v sekci Potřebuji si vyřídit (životní situace).

Provozní doba CzechPOINTU v nemocnici je pondělí až pátek od 8 do 12 hodin, od 12 do 13 hodin na ni pak naváže provoz matriky. Občané Litoměřic mohou též využít služby CzechPOINTu v budově radnice na Mírovém náměstí. Městský úřad v Litoměřicích jako Přívětivý úřad roku 2019 tak rozšířil a zkvalitnil své služby pro své občany.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru