Mondi Štětí nabízí testování na koronavirus. Kolik za testy zaplatíte?
Ilustrační foto
Litoměřice

Štětí - V pondělí 31. 8. 2020 otevřelo Mondi Štětí testovací místo, ve kterém nově nabízí možnost nechat se otestovat na nákazu COVID-19 i široké veřejnosti. Odběrové místo se nachází přímo u areálu společnosti. Za cenu 1756 Kč v režimu samoplátců se mohou nechat otestovat všichni, kdo se předem buď telefonicky, nebo osobně zaregistrují.

Mondi Štětí v rámci podpory regionální prevence a minimalizace nákazy novým koronavirem nabízí nově testování na COVID-19 i široké veřejnosti. Výhodou pro občany z blízkého okolí je, že za odběrem nemusí cestovat.

Na místě si pak mohou zvolit ze dvou variant testů – varianta BASIC pouze v českém jazyce stojí 1756 Kč, varianta TRAVEL, která je vhodná např. pro vycestování vyjde na 2150 Kč. Na testování se mohou zájemci nahlašovat předem telefonicky či se dostavit bez objednání k odběrovému místu před hlavní budovou společnosti označeném Registrace na odběry na PCR test COVID-19.

Registrovaní zájemci mají vždy přednost. Při příchodu bez předchozí registrace zájemce vyčká, až přijde na řadu. Pokud nebude denní kapacita registrovaných naplněna, bude možné otestovat zájemce i bez registrace. Platba za úkon je možná jen prostřednictvím platební karty.

Odběry jsou prováděny od pondělí do čtvrtka mezi 8:00 – 11:00 společností NL-BioLAB s.r.o., kterou si Mondi pro testování na základě výběrového řízení vybralo. Bude-li zájem převyšovat kapacitu, budou časy pro odběry dle potřeby prodlouženy. Telefonické objednávání probíhá na čísle: +420 778 763 010, které je v provozu vždy od pondělí do pátku mezi 7:30 - 12:00.

„Mondi je důležitým regionálním zaměstnavatelem a jsme si vědomi odpovědnosti, kterou máme vůči našemu regionu a širšímu okolí. Městu poskytujeme nezbytné služby, mezi něž patří dodávky teplé vody pro město Štětí, provoz čistírny odpadních vod a dodávky páry do prádelen pro čištění nemocničního oblečení a lůžkovin. Proto je pro nás důležité mít jistotu, že jsou v pořádku jak naši zaměstnanci a jejich rodiny, tak i dodavatelé Mondi a komunita města Štětí,“ uvedl Roman Senecký, generální ředitel Mondi Štětí.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru