Litoměřice nabízí návštěvníkům Zahrady Čech bonus zdarma! Co můžete získat?
Zdroj: www.litomerice.cz
Litoměřice

Litoměřice - V letošním roce se koná již 44. ročník podzimního veletrhu Zahrada Čech, který patří mezi největší výstavy svého druhu. Je zaměřen na zahrádkáře, chalupáře, kutily, zahradníky a milovníky přírody.

Uskuteční se od 11. do 19. září tradičně na litoměřickém výstavišti, kam se každým rokem sjíždějí lidé ze všech koutů České republiky. Město Litoměřice nově přichází s mimořádným turistickým balíčkem.

„Návštěvníci vyhledají na výstavišti stánek informačního centra, kde obdrží pokyny a volnou vstupenku dle výběru na vyhlídkovou věž Kalich nebo do expozice „Důl Richard v proměnách času“,“ uvedla vedoucí odboru komunikace, marketingu a cestovního ruchu Městského úřadu v Litoměřicích Eva Břeňová. Kyvadlová doprava organizovaná společností Zahrada Čech pak zdarma přepraví zájemce o prohlídku z výstaviště do centra města a zpět. 

Neobvyklá věž ve tvaru kalicha sloužila hlavně ke společenským setkáním, ale také jako vyhlídka. Měla připomínat zdejší vinařskou tradici a stala se symbolem města. Z věže je krásný výhled na město, hrad Hazmburk a horu Říp. V Litoměřicích je nejnavštěvovanějším turistickým cílem. Expozice o dolu Richard se nachází v historickém podzemí radnice a mapuje historii a současnost vápencového dolu nacházejícího se v těsné blízkosti města Litoměřice na vrchu Bídnice, který je z bezpečnostních důvodů veřejnosti nepřístupný.

„Bonusem představujícím bezplatný vstup na dva zajímavé turistické cíle v centru města dle vlastního výběru, poskytnutým k zakoupené vstupence na výstaviště, reagujeme na loňské marketingové šetření agentury CzechTourism. Vyplynulo z něj totiž, že 77 procent návštěvníků Zahrady Čech, kteří do Litoměřic přijeli z jiných regionů České republiky, nepodniklo žádné jiné aktivity ve městě kromě návštěvy samotné výstavy,“ vysvětlila Eva Břeňová.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru