S registrací na očkování proti koronaviru pomůže i seniorská linka
Zdroj: www.roudnicenl.cz
Litoměřice

Roudnice nad Labem - Očkování proti nemoci COVID-19 je po roce plném omezení označováno za spolehlivou cestu zpět k běžnému životu. V pátek 15. ledna má být spuštěn elektronický registrační systém pro ohroženou skupinu lidí nad 80 let. Seznamte se se strategií očkování proti COVID-19 a pomozte svým blízkým. S registrací je připravena asistovat i roudnická seniorská linka 702 202 834.

Očkování proti nemoci COVID-19 je po roce plném omezení označováno za spolehlivou cestu zpět k běžnému životu. Včera byly zdravotnickému personálu roudnické nemocnice aplikovány první vakcíny. V pátek 15. ledna má být spuštěn elektronický registrační systém pro ohroženou skupinu lidí nad 80 let. Od února pak přihlášky otevřeny pro každého.

Senioři se však nemusejí registrovat sami. Seznamte se se strategií očkování proti COVID-19 a pomozte svým blízkým. S registrací je připravena asistovat i roudnická seniorská linka odboru sociálních věcí. V pracovních dnech od 8:00 do 19:00 můžete volat na číslo 702 202 834.

Infolinka po dobu šíření koronavirové nákazy stále zprostředkovává služby k zajištění základních potřeb, především starším a osamělým nebo zdravotně postiženým osobám nacházejícím se v těžké životní situaci.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru