V nemocnici stále platí zákaz návštěv, možné jsou jen v těchto případech
Zdroj: www.nemocnice-lt.cz
Litoměřice

Litoměřice - Vzhledem ke stále nepříznivé epidemiologické situaci a nutnému zajištění provozního chodu oddělení platí v naší nemocnici i nadále zákaz návštěv na všech lůžkových odděleních. Výjimku tvoří pouze případy hodné zvláštního zřetele (např. pacient ve vážném stavu), kdy o návštěvě rozhodne službu konající lékař, a to o každém pacientovi a každém návštěvníkovi individuálně.

I nadále je umožněna přítomnost otce u porodu. Možná je po dohodě s personálem a za dodržení pokynů personálu též návštěva otce a sourozenců dítěte na stanici šestinedělí, stejně tak návštěva otce dítěte umístěného na stanici novorozenců (porodní boxy). Návštěvy jsou umožněny též rodičům dítěte hospitalizovaného na dětském oddělení.

Prosíme návštěvníky, aby v těchto odůvodněných případech pro návštěvu preferovali odpolední hodiny a byli vybaveni respirátorem minimálně FFP2, a to z důvodu vlastní bezpečnosti, bezpečnosti pacientů a personálu naší nemocnice. Respirátory je možné zakoupit v lékárně i prodejně zdravotnických potřeb v hale naší nemocnice.

Žádáme naše pacienty a jejich návštěvy o respektování těchto pravidel a dodržování pokynů personálu nemocnice. Naším cílem je v maximální možné míře zamezit šíření nákazy a chránit zdraví nás všech.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru