Jak to chodí v psím hotelu AniDef? Svoji zkušenost sděluje panička Nesinky
Ilustrační foto
Litoměřice

Fenka Nesinka spokojeně žije se svojí paničkou Lenkou. Ta ale pracuje na směny. Čas od času pracuje i ve třech po sobě jdoucích šestnáctihodinových směnách. To je pak čas jen na spánek a není prostor na to venčit a starat se o milovaného pejska. I když má Lenka maminku, které je ochotná se o Nesinku postarat, tři dny za sebou díky svému věku již nezvládá. Lenka se díky sociálním sítím dozvěděla o psím hotelu AniDef, který tedy vyzkoušela.

Psí hotel AniDef se nachází v areálu útulku AniDef. Jde o známý a prověřený útulek pro opuštěná a týraná zvířata a nachází se v obci Žim v čísle popisném 59.

„Nesí je aktivní, miluje ostatní pejsky, ráda dovádí a miluje pohyb a blbnutí. Chtěla jsem, aby ten, kdo ji bude hlídat, jí její oblíbené činnosti poskytl. Byla jsem v situaci, kdy jsem kvůli své práci nějaké řešení najít musela. Hned poté, co jsem zahlédla reklamu psího hotelu AniDef, jsem jim zavolala. Chtěla jsem vědět veškeré informace o ubytování pejska a o podmínkách hotelu. Už po telefonu jsem měla skvělý pocit z profesionálního a přesto lidského přístupu. Domluvili jsme si schůzku a prohlídku hotýlku i s Nesinkou, abychom se přesvědčili, že se ji tam bude líbit. A líbilo, vše nám ukázali, provedli nás a domluvili jsme se, že Nesí přivezeme na dva zkušební dny,“ sděluje Lenka.

Nesinku přivezla do psího hotelu v Žimu poprvé v říjnu. Fenka prošla přijímací procedurou. Nejdříve ji prohlédli, zvážili, a chtěli vidět očkovací průkaz s platným očkováním. Potom se sepsala smlouva. Nesinka se pak šla seznámit s hotelem a se svým pokojíčkem a svým pelíškem. „Pokojíček byl krásný, pelíšek pěkný a čistý, s hračkami. Hned se skamarádila s pejskem Ferdou, který je stálice hotelu. Je to handicapovaný pejsek, o kterého se v útulku dobře starají,“ doplňuje Lenka a dodává, že i ona si hned takzvaně padla do oka s pracovnicemi hotelu.



Nesinku do hotelu od té doby umisťuje pravidelně, vždy když má dlouhé pracovní směny, zpravidla o víkendu. Hotel jí pravidelně informuje jí o tom, jak se Nesince daří, co zrovna dělá a také jí posílají fotky. „Za to jsem strašně vděčná. Dnes už je to tak, že když řeknu: Nesí jedeme do Žimu za Ferdou, vždy začne vrtět ocáskem a evidentně se těší.“

A co ráda Lenka sdělila na závěr? „Nesmírně si vážím všech, kdo v Žimu pracují, myslím, že za tu dobu už jsem potkala asi všechny. Jsou to všichni bezvadní lidé, kteří milují zvířata a je to na nich vidět a cítit. Oni se vždy na Nesi těší, jsou na ni pokaždé moc milí, jsou ochotní, i přes to, že mají své práce hodně. Je na nich vidět, že svoji práci dělají rádi a se srdcem.“

Více informací o psím hotelu AniDef v Žimu a ceník ubytování najdete zde. V případě zájmu o umístění vašeho psa v hotelu můžete volat na telefonní číslo 734 477 239. Informace o útulku AniDef najdete také na Facebooku.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru