Očkovací centrum litoměřické nemocnice očkuje seniory, učitele i zdravotníky
První lednová fáze očkování zdravotníků. Foto: Nemocnice Litoměřice
Litoměřice

Litoměřice - Již začátkem ledna zahájilo svou činnost očkovací centrum Nemocnice Litoměřice, a.s. Prvními očkovanými zde byli zdravotníci, zaměstnanci nemocnice z pracovišť určených jako prioritní, nyní je okruh zde očkovaných osob mnohem širší.

„Postupujeme v souladu s kritérii vydanými Ministerstvem zdravotnictví ČR pro prioritizaci jednotlivých skupin osob. Po zdravotnících, pracovnících a klientech sociálních služeb a osob starších 80 let jsme od března začali očkovat i osoby pracující ve školství a občany starší 70 let,“ vysvětlila Lenka Kalábová, koordinátorka vakcinačního centra litoměřické nemocnice a dodala, že k prvnímu únorovému dni zde bylo aplikováno přes dva tisíce očkovacích dávek.

S cílem optimalizovat využití očkovacích látek v očkovacím centru nabízí nemocnice navíc možnost registrovat se do centra na pozice náhradníků, a to prostřednictvím tohoto formuláře dostupného na webu nemocnice: https://vaccination-form.production-e.asrv.cz/. Tento formulář je možné využít i v případě, že se nepodaří uskutečnit rezervaci do tohoto centra přes centrální rezervační systém. „Podmínkou pro registraci do očkovacího centra naší nemocnice je provedení registrace v centrálním rezervačním systému (přidělení PIN 1), bez které očkování nemůže být provedeno,“ upozornila závěrem Lenka Kalábová.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru