Odpadkoví hrdinové v okolí nádraží vysbírali skoro tunu odpadků
Ilustrační foto
Litoměřice

Lovosice - Odpadkoví hrdinové ve žlutých tričkách vyrazili znovu do akce. Litoměřická základna Trash Hero, která v minulosti uklízela například Mostnou horu v Litoměřicích se vypravila do sousedních Lovosic.

Dobrovolníci, kteří ve svém volném čase a bez nároku na odměnu uklízejí parky a veřejná prostranství, se tentokrát rozhodli alespoň trochu ulevit zeleni v blízkosti lovosického nádraží. A od začátku bylo jasné, že to bude boj jen pro odvážné, kteří umějí vzít za práci.

Do úklidu se zapojilo jedenáct dospělých a pět dětí. Společnými silami nakonec za čtyři a půl hodiny vysbírali neuvěřitelných 856 kilogramů odpadu.

Dobrovolný úklid bude v Lovosicích probíhat i v květnu. Stále je totiž bohužel co uklízet. Chcete-li odpadkovým hrdinům s příštím úklidem Lovosic pomoci, sledujte facebookovou stránku Trash Hero Litoměřice, díky které se včas dozvíte všechno podstatné.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru