VIDEO: Rozvozce pizzy seděl za volantem přes dva zákazy řízení! Policistům se hned přiznal
Reprofoto video: Policie ČR
Litoměřice

Litoměřice - Litoměřičtí policisté v odpoledních hodinách v ulici Mlékojedská zastavili 39letého řidiče vozidla Škoda Citigo. Ve většině případů řidiči, kteří se něčeho dopustili, tak do poslední chvíli vyčkávají a pravděpodobně doufají, že na to policisté nepřijdou.

Tento řidič opravdu nemarnil jejich čas a hned po pár sekundách šel s pravdou ven. Po výzvě k předložení dokladů řidič policistům ihned sdělil "já mám zabavený řidičák" a bylo vymalováno.

https://www.youtube.com/watch?v=pCoSR_4mUpw

"Policisté následnou lustrací v dostupných evidencích zjistili, že řidič nelže a do srpna roku 2023 má vysloven zákaz řízení všech motorových vozidel. Vzhledem k tomu, že tento zákaz nerespektuje a i přesto řídí, tak je v současné době podezřelý z trestného činu Maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání, za což mu hrozí trest odnětí svobody až do výše 2 let," uvedla policejní mluvčí Veronika Hyšplerová.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru