VIDEO: Další rána pro drogové podsvětí! Zásahová jednotka zadržela výrobce pervitinu
Reprofoto video: Policie ČR
Litoměřice

Ústí nad Labem - Dne 3. února v ranních hodinách proběhla s krycím názvem „Pajalo“ další realizace krajského týmu TOXI. Policisté měli podezřelou skupinu výrobců drog v hledáčku už delší dobu. Jedná se o další dílek do nikdy nekončící skládanky.

Zásahová jednotka Ústeckého kraje a Správy hl. m. Prahy na šesti místech na Trmicku, v jednu chvíli provedla šest domovních prohlídek a zadržela sedm osob. Jednalo se o osoby, které se ve struktuře drogové trestné činnosti podílely na výrobě pervitinu. Kriminalisté dále zajistili dvě vozidla v hodnotě 1 miliónu korun a finanční hotovost. Při každé realizace nebo v jejím průběhu kriminalisté zjistí množství dalších informací, jež jsou případně jinou větví této struktury a dále s těmito informacemi pracují.

https://www.youtube.com/watch?v=bUbnEwF8Svk

"Díky realizaci ze začátku loňského roku se přišlo i na tuto skupinu. V současné době pěti osobám (r.94, r.80, r.81, r.71) policejní vyšetřovatel sdělil obvinění z trestného činu Nedovolené výroby a jiného nakládání s omamnými a psychotropními látkami a s jedy, za což jim hrozí trest odnětí svobody v rozmezí od 8 do 12 let. Na hlavního organizátora (r.91) byl podán návrh na vzetí do vazby, který soudce akceptoval a obviněný byl eskortován do vazební věznice," uvedla policejní mluvčí Veronika Hyšplerová.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru