Muž po Lovosicích rozbíjel výlohy, okna i dveře. Rozbil i okno u auta, škoda je přes sto tisíc
Ilustrační foto
Litoměřice

Lovosice - Jedenatřicetiletý Lovosičan byl obviněn z trestného činu poškození cizí věci. Více jak týden policisty zaměstnával, než se jim ho povedlo vypátrat a zadržet. Po tuto dobu se věnoval rozbíjení skleněných ploch v Lovosicích. Prvním jeho počinem, který policisté zaevidovali, měla být kamenem rozbitá skleněná výplň okna u zaparkovaného osobního vozidla.

"Následovat mělo několik skleněných výloh, okna a skleněné výplně vstupních dveří některých lovosických domů, kdy během několika dní měl rozbít Lovosičan 13 skleněných ploch se škodou přesahující 100 tisíc korun. Motiv jeho jednání je policistům neznámý. Dotyčný si obvinění převzal ve vězení, kde se již nachází za jinou trestnou činnost. V případě soudem uznané viny se mu může pobyt za mřížemi prodloužit až o jeden rok," uvedla policejní mluvčí Pavla Kofrová.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru