STALO SE: Pes uvízl v lese a několik dní štěkal o pomoc. Život mu zachránil vytrvalý muž
Ilustrační foto
Litoměřice

Litvínov - Kvůli štěkotu psa z lesa nad ulicí Skalní v Litvínově volal roku strážníkům muž s tím, že má obavy, zda v lese není se psem jeho starý páníček, který třeba potřebuje pomoc. Uvedl, že psa slyšel už odpoledne, projížděl tedy silnicí od Koliby k silnici na Klíny, ale psa v tu chvíli neviděl, ani neslyšel. Teď k večeru jej ale slyší znovu.

Strážníci slíbili, že lokalitu prověří, pokud psa nenajdou, předají informaci denní směně. V půl jedné v noci volal muž znovu, psa stále slyší, sám ráno místo projde, protože les zná. Strážníci opět do lokality přijeli, v tu chvíli se ale rozštěkali všichni psi z okolních domů. Oznamovateli smutný štěkot přece jen nedal spát a vydal se do lesa hned. Psa objevil po druhé hodině ranní.

Chlupáč se vodítkem zamotal mezi pařezy a nemohl se dostat pryč. Muž psa navíc znal, věděl, že si jej z útulku vzala rodina bydlící nedaleko na Písečné. Strážníci se pokoušeli majitelům dovolat, s ohledem na noční dobu ale marně.

Nakonec se podařilo se spojit se synem majitele, který okamžitě pro psa přijel. Uvedl, že jej marně hledají už dva dny. Pes měl štěstí, že ke konci roku byly nezvykle vysoké teploty.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru