FOTO: Cizinec nezastavil dálniční hlídce a ujížděl. Měl k tomu několik důvodů
Auto, ve kterém cizinec ujížděl dálniční hlídce. Foto: redakce
Litoměřice

Ústecký kraj - V pondělí 2. ledna 2023 v poledne chtěla hlídka dálniční policie zastavit a zkontrolovat vozidlo značky Passat. Jenže řidič, podle policie, na výzvy k zastavení vůbec nereagoval a začal ujíždět směrem na Žatec.

Policisté auto pronásledovali. Řidiče se jim podařilo zastavit až v Žiželicích. "U řidiče byla provedena dechová zkouška, nadýchal 0,52 promile," řekla policejní mluvčí Ilona Gazdošová.

To ale nebylo vše! Cizinec hlídce nepředložil ani potřebné doklady. "Hlídka muže na místě nemohla ztotožnit, byl proto odvezen na oddělení. Tam bylo zjistěno, že od května má zakázaný pobyt v České republice," uvedla dále mluvčí.

Případ tak začala vyšetřovat i Cizinecká policie. Vzhledem k tomu, že cizinec pobýval neoprávněně na území České republiky, bude vyhoštěn.

FOTO

0401honicka5

0401honicka4

0401honicka6

0401honicka2

0401honicka1

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru