FOTO: Na tomto přechodu srazilo auto chodce, řidič z místa ujel. Policie hledá svědky nehody
Foto: Policie ČR
Litoměřice

Litoměřice - Dopravní policisté v Litoměřicích vyšetřují okolnosti dopravní nehody, která se stala v úterý 2. května v době okolo půl desáté dopoledne v Litoměřicích v ulici Masarykova v blízkosti ZUŠ Litoměřice.

Při této nehodě došlo ke střetu chodce, který přecházel na označeném přechodu pro chodce a blíže nezjištěného vozidla barvy bílé, které mělo přijet ve směru od centra a pokračovat k ulici Pokratická. Neznámý řidič z místa nehody odjel, aniž by splnil ze zákona danou povinnost při účasti na dopravní nehodě.

0305nehodaltkz2

Foto: Policie ČR

"V souvislosti s šetřením této nehody policie hledá případné svědky i řidiče nezjištěného vozidla. Na policii se mohou také obrátit řidiči, kteří disponují ve svých vozidlech záznamovým zařízením a poskytnutím by tak mohli přispět k řádnému objasnění věci, nechť se ozvou policistům na lince 158 nebo přímo na Dopravní inspektorát Litoměřice na tel. č. 974 436 250 – 251 (v pracovní 7 - 15 hod.). Děkujeme za spolupráci," uvedla policejní mluvčí Pavla Kofrová.

0305nehodaltkz3

Foto: Policie ČR

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru