Od čtvrtka do neděle se v Ústeckém kraji pojede Závod míru juniorů. Řidiče čekají dopravní omezení
Ilustrační foto
Litoměřice

Ústecký kraj - Ve dnech 4. - 7. května 2023 se v Ústeckém kraji koná již 51. ročník Závodu míru juniorů 2023. V souvislosti s touto dopravní akcí upozorňujeme řidiče na částečná dopravní omezení, ke kterým bude postupně docházet na trase závodu.

Tato omezení se týkají především okresů Litoměřice a Teplice. Veškeré informace k jednotlivým etapám i předpokládaným časům naleznete na webových stránkách Závod míru juniorů.

"Několik minut před průjezdem pelotonu pojede po trase služební vozidlo Policie ČR označené žlutým praporkem, bezprostředně před pelotonem pojede vozidlo označené červeným praporkem a konec pelotonu bude označovat vozidlo se zeleným praporkem. Žádáme řidiče i další osoby, kterých se závod nějakým způsobem dotkne, aby dbali pokynů policistů a pořadatelů, kteří budou průběh akce zajišťovat," dodává policejní mluvčí Pavla Mašínová.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru