Litoměřice - Hlídka litoměřických policistů odhalila při běžné silniční kontrole na Litoměřicku podezřelého řidiče, který ve svém vozidle převážel rostliny, jejichž pěstování je u nás nezákonné. Ve vozidle měl osmadvacetiletý muž sáčky se sušenými částmi rostlin konopí.

Ilustrační foto: Petr Sochůrek
Mluvčí litoměřické policie Pavla Kofrová uvedla, že největší překvapení, ale čekalo na policisty v zavazadlovém prostoru vozidla. „Ukrývala se tam více jak stovka vzrostlých rostlin konopí. Případ jsme nejprve kvalifikovali jako přestupkové jednání. Na základě výsledků odborného zkoumání, které potvrdilo obsah látky THC, policisté případ překvalifikovali na trestný čin přechovávání omamné a psychotropní látky a jedu. Podezření ze spáchání trestného činu si dotyčný převzal tento týden a v případě soudem uznané viny mu hrozí až roční vězení," doplnila policistka.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru