Bohušovice nad Ohří - Kriminalisté litoměřické policie a letecká inspekce nyní intenzívně vyšetřují leteckou katastrofu. U Bohušovic nad Ohři ve čtvrtek krátce po desáté hodině spadl do neobydlené části malý civilní vrtulník typu Robinson. Při neštěstí utrpěl pilot letadla zranění neslučitelná se životem. Informuje o tom mluvčí litoměřické policie Pavla Kofrová.

Hasiči likvidovali požár trosek vrtulníku v poli.  Foto: Pavel Pech HZS ÚK

Na místě zřícení vrtulníku nyní zasahují všechny složky Integrovaného záchranného systému a letecká inspekce. "Příčiny a okolnosti tragické události jsou předmětem dalšího vyšetřování," uvádí mluvčí litoměřické policie Kofrová.

Mluvčí krajských hasičů Lukáš Marvan doplnil, že na místo neštěstí vyjela jednotka ze stanice Litoměřice. „Při příjezdu jednotky na místo ležely trosky vrtulníku v poli a byly v plamenech. Hasiči požár lokalizovali v 10:35 a zlikvidovali v 11:07. Místo zabezpečili výstražnou páskou," dodal mluvčí hasičů.

Hasiči likvidovali požár trosek vrtulníku v poli.  Foto: Pavel Pech HZS ÚK

Hasiči likvidovali požár trosek vrtulníku v poli.  Foto: Pavel Pech HZS ÚK

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru