Michal Horáček se setká při debatě s lidmi ve „své“ Roudnici
Michal Horáček.
Litoměřice

Roudnice nad Labem - Známý textař, spisovatel a filantrop, který nyní kandiduje na prezidenta republiky, se po neuvěřitelných pěti stovkách míst, která v naší vlasti dosud navštívil, konečně ukáže také v Roudnici nad Labem.

Michal Horáček zde s rodinou již několik let žije, a tak pochopitelně ani toto místo nemůže při dobývání Hradu vynechat. Debatu bude moderovat místní farářka a ředitelka diakonického střediska Lenka Selčanová. Ta je zároveň i roudnickou zastupitelkou, takže politika jí v žádném případě není cizí.

Určitě ale dojde i na témata osobní, protože lidé se Horáčka často ptají na jeho životní zkušenosti. Prezidentský kandidát se totiž rád setkává se zajímavými lidmi, o kterých zatím veřejnost mnoho neví. A díky své dobročinnosti dokáže o těchto dosud neznámých, ale skvělých a šikovných lidech nejen vyprávět, ale také jim pomoci. Třeba realizovat jejich sen a pomoci jim dokončit jejich mnohdy životní dílo.

Kdy a kde?

Michal Horáček jako místní občan ví, co obyvatelé města řeší a co je trápí. Rád se ale setká i s lidmi z okolí, a proto neváhejte se do debaty zapojit. Uskuteční se v Kulturním domě Říp na Husově náměstí, a to již tuto středu 27. září od 19 hodin. Pojďme si promluvit o tom, proč kandiduje na hlavu státu a co konkrétně vy od prezidenta očekáváte. A samozřejmě také o čemkoli jiném.

 

Zadavatel: Michal Horáček, Zpracovatel: Máme na víc, z.s.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru