Úštěk – Soutěž Zlatý erb, ve které se obce a města utkávají o nejlepší webové stránky, zná v krajském kole své vítěze. V kategorii Nejlepší webová stránka města se na druhém místě umístil Úštěk.

Úštěk bodoval ve Zlatém erbu. Foto: Petr Sochůrek
Městečko na Litoměřicku si druhou nejvyšší příčku získalo za svůj vzhled stránky, atraktivitu a přístup k informacím. Autorem webových stránek je Aleš Pospíchal. „K tvorbě webových stránek vždy přistupuji, co bych já sám jako uživatel na nich hledal," řekl Aleš Pospíchal.

Slavnostní vyhlášení soutěže Zlatý erb proběhlo na půdě krajského úřadu. „Jako se devatenácté století označuje za století páry, věřím, že současné bude známé jako století internetu. Vaše práce k tomu velmi kladně přispívá a za to, že pracujete na lepší informovanosti obyvatel, si toto ocenění opravdu zasloužíte," uvedl při předávání cen vítězům náměstek hejtmana Stanislav Rybák.
Letos šlo o sedmnáctý ročník soutěže Zlatý erb. V kategorii nejlepší webová stránka obce zvítězil Most, Cena hejtmana Ústeckého kraje obdržel Přestanov a v kategorii Nejlepší elektronická služba vystoupal na první příčku Žatec s živým vysíláním zastupitelstev.

Výsledky Zlatý erb 2015 – krajské kolo Ústeckého kraje

Cena veřejnosti – Cena hejtmana Ústeckého kraje: Přestanov

Nejlepší elektronická služba

1.místo: Žatec, živá vysílání zastupitelstev
2.místo: Postoloprty, kroniky
2.místo: Podbořany, modul pro seniory
3.místo: Most, mostecké listy on-line
3.místo: Duchcov, klikací rozpočet

Nejlepší webová stránka obce

1.místo: Chuderov
2.místo: Háj u Duchcova
3.místo: Vrbice

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru