Litoměřice - Okamžiky mého srdce – Třebušínsko, je název nové výstavy, kterou od 10. března 2015 hostí fotogalerie v hale litoměřické nemocnice. Poutavé snímky z cest Jiřího Kejdany nahradily krásné fotografie z nedalekého Třebušínska autorky Lenky Makrlíkové.

Okamžiky mého srdce – Třebušínsko. Foto: Naděžda Křečková

Obrázkům začínající fotografky dominují kromě krajiny Třebušínska, které ji podle jejich vlastních slov učarovala hned při prvním setkání, také krásní koně. „Nehledám krásné věci pro krásné fotky. Ale kouzelné a výjimečné okamžiky v těch všedních a obyčejných, které jsou kolem nás a kolem kterých procházíme, aniž bychom si jich všimli," uvádí Lenka Marklíková ke svým fotografiím, které, jak sama uvádí, pořizuje především během toulek se svými koňmi po rozlehlých loukách a nádherných lesních stezkách. Výstava v hale nemocnice potrvá do 30. dubna 2015.

Okamžiky mého srdce – Třebušínsko. Foto: Naděžda Křečková

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru