Litoměřice – Vybít si svůj komplex méněcennosti se rozhodl neznámý vandal. Ke svémi zoufalému činu si vybral zaparkovaná auta. Teď po něm pátrají policisté.

Ilustrační foto: Oldřich Hájek
Mluvčí litoměřické policie Pavla Kofrová uvedla, že pachatel v noci poničil v ulici Rooseveltova v Litoměřicích více jak desítku zaparkovaných vozidel. „Nezjištěným předmětem poškrábal lak karosérií. Hmotná škoda je předmětem dalšího šetření. Policisté po neznámém pachateli pátrají a zároveň žádají o pomoc případné svědky. Jakékoliv informace související s případem oznamte na nejbližší policejní služebnu nebo volejte přímo litoměřickým policistům na telefonní íslo. 974 436 652 (v pracovní dny od 7.00 do 15.00 hod.) popřípadě tísňový. telefon 158. Za poskytnutou pomoc děkujeme," dodala policistka.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru