Třebenice - V centru Třebenic na Litoměřicku mají zrekonstruovaný městský úřad. Na rekonstrukci budov tamní radnice bylo vynaloženo 30,350 milionů korun.

Opravený městský úřad. Foto: Ústecký kraj

Třebenice jsou městem okresu Litoměřice, leží mezi Lovosicemi a Hazmburkem. Po revitalizaci tří budov, která trvala tři čtvrtě roku a z již zmíněných více než třiceti milionů korun na ni získalo město dotaci 25,46 mil. Kč z Regionálního operačního programu Severozápad, dostali občané Třebenic a dalších osmi jejich částí důstojný úřad samosprávy s bezbariérovým přístupem a vybavením na úrovni doby. Pro výkon veřejné správy pro přibližně osmnáct set občanů mají v budově úřadu vše potřebné, a to včetně prostor pro aktivity místních komunit. Je tu i velký společenský sál, výstavní prostory a také zde nyní sídlí městská policie.

Slavnostní přestřižení pásky obstaraly starostka města Martina Patrovská s místostarostkou Evou Hajnou, asistovali také hudebníci z Dračí dechovky a roztomilá Třebenická sluníčka.

V rámci stavebních úprav byl postaven nový výtah, provedeno kompletní zateplení fasád, střešní a stropní konstrukce, vyměněny dveřní a okenní výplně, vybudování nové stropní konstrukce, upraveny vnitřní instalační rozvody včetně osazení nového zdroje tepla, vybudována nová vzduchotechnika, vyměněna střešní krytina včetně potřebných úprav dožitých částí krovu a realizována nová kanalizační přípojka. Celý objekt bude vybaven typizovaným i atypickým nábytkem.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru