Litoměřice - Tři dívky celostátně hledané v souvislosti s vraždou dvaasedmdesátiletého seniora v Letňanech byly dnes krátce po půlnoci zadrženy v Litoměřicích. Stalo se tak zásluhou všímavosti obyvatelky města a okamžitého zásahu hlídky litoměřické městské policie

Městská policie Litoměřice. Ilustrační foto

„Telefonicky jsme byli upozorněni, že v Liškově ulici se pohybují tři osoby, které odpovídají popisu zveřejněnému v médiích. Strážníci se ihned vydali na místo, jehož okolí začali prohledávat," uvedl velitel městské policie Ivan Králik. Dívky následně spatřili poblíž panelového domu, jak se ukrývají za trafostanicí pod schody vedoucí k vlakové zastávce Cihelna. Bez použití donucovacích prostředků byly zadrženy a předány Policii ČR.

Následná lustrace potvrdila, že mladé ženy skutečně jsou celostátně hledané v souvislosti s případem vraždy seniora v Letňanech, kterou od pondělí vyšetřuje policie.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru