AKTUÁLNĚ: Jeden mrtvý a tři zranění při srážce osobního auta s nákladním
Snímek z úterní tragické nehody, při které došlo ke srážce osobního a nákladního vozu u Loun. Foto: HZS Ústeckého kraje
Litoměřice

Úštěk - Tragická dopravní nehoda se stala ve středu po poledni v Úštěku. Na místě byl jeden člověk mrtvý, další tři lidé utrpěli zranění.

Na místo vyjeli ve 13 hodin profesionální hasiči ze stanic v Úštěku a Litoměřicích. Ke srážce osobního a nákladního auta došlo v Úštěku – Českolipském předměstí. "Při dopravní nehodě jeden člověk zemřel a tři byli zraněni. Na místě zasahoval vrtulník Letecké záchranné služby. Hasiči asistovali Zdravotnické záchranné službě," uvedl k zásahu hasičů jejich mluvčí pro Ústecký kraj Lukáš Marvan.

Od včerejška jde o druhou podobnou nehodu v Ústeckém kraji. V úterý zemřel jeden člověk a další byl vážně zraněný při srážce osobního a nákladního automobilu v Lounech.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru