Ústecký kraj – Pět uchazeček o práci moderátorky živě vysílaných pořadů na našem zpravodajském portálu, pět osobností, které jste měli šanci sledovat v přímém vysílání. Zpovídal je Dušan Matouš. Nyní se můžete podívat na záznam.

Možná se jedna z nich stane tváří našeho publicistického pořadu e-live, jehož kouzlo bude spočívat právě v živém vysílání. To je projekt mezi internetovými zpravodajskými médii v České republice zatím ojedinělý. Naplno se rozjede od nového roku a k moderátorovi Dušanu Matoušovi hledáme nyní ženský protějšek.

Upozornění: Soutěž je již ukončena

Během živého vysílání jsme soutěžili o akční outdoorovou kameru, získala ji 18. odpověď zaslaná na naši adresu. Vyhrává ji soutěžící Eva s mailovou adresou Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.. Dohromady přišlo během hodinového přenosu 35 odpovědí.

Projekt pořadů e-live přinášíme ve spolupráci s M.A.R.S. Audio a MISTRAL TV produkce.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru