Roudnice připravuje jednání s krajem o integraci MHD, jízdní řád se tak zatím nemění
Ilustrační foto
Litoměřice

Roudnice nad Labem - Město Roudnice nad Labem připravuje jednání s Ústeckým krajem o integraci městské hromadné dopravy do systému DÚK. Jízdní řád roudnické MHD, který měl být aktualizován, tak zůstane zatím nezměněn.

Jízdní řády roudnické MHD zůstanou beze změn. Rozhodlo tak vedení města, které připravuje jednání s Ústeckým krajem, s cílem integrovat místní dopravu do systému DÚK. Vybrané autobusové linky, jedoucí z Podlusk, měly změnit svou trasu tak, aby zastavily u vlakového nádraží v čase ranních odjezdů a odpoledních příjezdů pražských rychlíků. Tato dočasná změna však nebude zavedena.

„Původním záměrem bylo vyjít vstříc občanům, kteří se ptají po autobusových linkách navazujících na vlakové spojení do Prahy. Dopravní odbor tak navrhl řešení, avšak ještě nás čeká jednání s Ústeckým krajem. Se zaváděním případných změn tak vyčkáme na jeho výsledek,“ řekl místostarosta Ing. František Padělek.

O další podobě roudnické MHD se tak rozhodne v nadcházejících měsících. Integrace do systému by pro místní znamenalo nejen zvýšený komfort, ale právě i možnost dopravy na navazující vlaková spojení, a to i za použití jednotné jízdenky.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru