Litoměřice -Pod drobnohledem policistů byl také tento prázdninový víkend, kdy proběhla v litoměřickém okrese další celorepubliková dopravně bezpečnostní akce zaměřená na dodržování pravidel silničního provozu a dalších předpisů stanovených platnou legislativou.

Ilustrační foto: Jan Vraný

Během akce policisté zastavili 140 vozidel a zaevidovali 61 přestupků. Celkem byly přestupcům uděleny blokové pokuty ve výši 22 600 korun.

Při kontrolách bylo 38 řidičů řešeno blokově za překročení nejvyšší povolené rychlosti, 6 osob nepřipoutaných za jízdy bezpečnostními pásy, 3 řidiči nerespektující dopravní značení na železničních přejezdech a dvě vozidla v nevyhovujícím technickém stavu. V ostatních případech se jednalo např. o chybějící doklady či jiné porušení zákona.

Čtyřmi závažnějšími případy se bude dále ve správním řízení zabývat příslušný úřad.

"Pozitivním zjištěním je skutečnost, že dechová zkouška na alkohol vykazovala u všech kontrolovaných řidičů nulové hodnoty," uvedla litoměřická policejní mluvčí Pavla Kofrová.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru