Krásné Březno, Praha – Mezi deset nejnavštěvovanějších turistických míst v Ústeckém kraji se probojovala ústecká Zoologická zahrada. Vyplývá to ze žebříčku nejnavštěvovanějších turistických cílů, který zveřejnila agentura CzechTourism.

Jak uvedla mluvčí města Ústí nad Labem Romana Macová, ústecká zoo se svými 147,8 tisíci návštěvníky v roce 2015 přivítala více zvídavých turistů, nežli například brněnský Špilberk, zřícenina Trosky, zámek Konopiště nebo ostravský DinoPark. „Zahrada se pyšní dlouholetou a zajímavou historií, díky které se zaslouženě stala neodmyslitelnou součástí krajského města. Svým návštěvníkům nabízí bohatý doprovodný program a celoroční kalendář akcí," dodala Romana Macová.

Ústecká zoo se každý den návštěvníkům otevírá v 9.00 hodin a zavírá v 18.00 hodin. Vstupné dospělého návštěvníka přijde na 120 Kč. Děti, studenti a důchodci zaplatí 60 Kč. Rodinná vstupenka, dva dospělí a dvě děti, přijde na 310 Kč.

 

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru