Na Litoměřicku probíhala dopravně bezpečnostní akce, policisté se tentokrát zaměřili na chodce
Ilustrační foto
Litoměřice

Litoměřicko - Ve dnech 23. a 25. dubna proběhla také v litoměřickém okrese dopravně bezpečnostní akce zaměřená na dodržování pravidel silničního provozu. Tentokrát se policisté více zaměřili na chodce a jejich chování v silničním provozu.

Během kontrol byli přistiženi dva chodci, jdoucí po nesprávné straně komunikace v místě kde chyběl chodník a také dva cyklisté kteří neměli svá jízdní kola vybavena podle zákona. Dalšími hříšníky byli dva řidiči, kteří překročili nejvyšší povolenou rychlost jízdy, jedna osoba byla nepřipoutána během jízdy a dva řidiči usedli za volant vozidla pod vlivem návykové látky z toho jeden z nich dokonce přes platný zákaz řízení všech motorových vozidel.

"V ostatních případech se jednalo např. o chybějící doklady či jiné porušení zákona. Dva případy závažnějšího charakteru bude ve správním řízení řešit příslušný úřad (jízdu pod vlivem návykové látky a překročení nejvyšší povolené rychlosti jízdy)," dodala policejní mluvčí Pavla Kofrová.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru