Policie v Litoměřicích v rámci preventivní akce varuje před zloději
Zdroj: www.litomerice.cz
Litoměřice

Litoměřice - V tomto měsíci probíhá u litoměřických nákupních center preventivní akce s názvem „Pozor na zloděje“. Cílem akce je upozornění návštěvníků prodejen na nebezpečí krádeží osobních věcí při nákupech a snižování počtu těchto krádeží.

Častým příkladem je krádež odložené kabelky z nákupního vozíku, kdy její majitel je mezitím zaměstnán výběrem zboží. Preventista Městské policie Litoměřice Robert Čelko a preventistka Policie ČR spolu upozorňují občany na možná rizika krádeží a především na způsob, jak takovému nepříjemnému zážitku mohou předejít.

Zároveň upozorňují motorizované návštěvníky obchodů, aby si před nakupováním řádně zabezpečili automobil, který ponechají bez dozoru na parkovišti a ve vozidle nenechávali viditelně žádné cennosti. Oslovení nakupující obdrží nejrůznější preventivní materiály a také žeton do nákupního vozíku, opatřený logy partnerů akce Města Litoměřice a Policie ČR. Projekt touto akcí nekončí a bude opakovaně probíhat v průběhu celého roku.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru