Lovochemie podpořila rozšíření mateřské školky Sady pionýrů
Ilustrační foto
Litoměřice

Lovosice - Mateřská školka Sady pionýrů byla rozšířena o detašované pracoviště v ulici Přívozní. Bývalou podnikovou školku společnosti Raede & Falge si město pronajalo na pět let s možností prodloužení. Pronájem zaplatila společnost Lovochemie a.s.

„Nabídku na převzetí mateřské školky jsme přijali především z důvodu možnosti navýšení současné kapacity mateřských škol. Na sklonku loňského roku vešel v platnost nový zákon, který stanoví, že děti musí povinně absolvovat poslední rok předškolního vzdělávání. Pro města to znamená, že musí povinně zajistit dostatek míst i pro ty děti, které by rodiče do školky normálně neumístili,“ uvedl starosta města Milan Dian.

Pronájem prostor vyjde na 20.000,- korun ročně, mateřská školka má kapacitu 15 dětí. Zaměstnanci školky jsou placeni Krajským úřadem Ústeckého kraje.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru