Na vyhlášenou Řípskou pouť zavítalo okolo 30 tisíc návštěvníků, jeden z nich skončil v nemocnici
Ilustrační foto: Oldřich Hájek
Litoměřice

Litoměřicko - Ve dnech 21. – 23. 4. 2017 probíhala na Podřipsku již tradiční Řípská pouť, které se podle pořadatelů zúčastnilo 30 tisíc návštěvníků. Během celé akce pak probíhalo bezpečnostní opatření, do kterého byli zapojeni především policisté Územního odboru Litoměřice, dále Jízdní policie Praha a policisté různých složek Policie ČR.

Na akci konající se od pátku do neděle pod horou Říp policisté nezaznamenali narušení veřejného pořádku a nedošlo k žádné mimořádné události. Bylo zkontrolováno několik desítek motorových vozidel a osob a z oblasti trestné činnosti byly zjištěny dva případy nezákonného jednání.

"V noci na neděli došlo u jednoho ze stánků k fyzickému napadení mladého muže neznámou osobou. Poškozený musel být poté hospitalizován v nemocnici. Ve věci byly zahájeny úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestného činu ublížení na zdraví a výtržnictví. Po neznámém muži policisté pátrají," uvedla mluvčí litoměřické policie Pavla Kofrová.

"Dále zde jedna z návštěvnic přišla o svůj mobilní telefon. Neznámý lapka pravděpodobně telefonní přístroj nepozorovaně odcizil z batohu poškozené, který nesla na zádech. Škoda je vyčíslena na 3 tisíce korun. Po pachateli krádeže policisté pátrají," dodala mluvčí.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru