Nestihli jste se ještě přihlásit ke studiu na vysokou školu? Nejezděte daleko a studujte doma!
Měřické práce. Ilustrační foto
Litoměřice

Ústecký kraj - Těžba uhlí v našem regionu bude stále pokračovat. Dále bude probíhat těžba a zpracování jiných surovin, například vápence, materiálů pro potřebu stavebnictví, keramického průmyslu a nově i těžba lithia pro výrobu baterií… S těžbou a využíváním všech nerostných surovin souvisí i problematika ochrany životního prostředí, vodního hospodářství, rekultivace a regenerace krajiny, jakož i zpracování druhotných surovin.

Institut kombinovaného studia Hornicko-geologické fakulty Vysoké školy báňské - Technické univerzity Ostrava v Mostě nabízí ke studiu v akademickém roce 2018/2019 tyto programy:

  • V kombinované (dálkové) bakalářské formě Ekonomika a řízení v oblasti surovin, Zpracování a zneškodňování odpadů, Těžba nerostných surovin a jejich využívání.
  • V kombinované (dálkové) formě navazujícího studia Ekonomika a řízení v oblasti surovin, Technologie a hospodaření s vodou, Zpracování a zneškodňování odpadů, Těžba nerostných surovin a jejich využívání.

3005hgf1

Neváhejte a jděte do toho! Termín podání přihlášek do 2. kola je do 15. 8. 2018

Podejte přihlášku zde: https://www.hgf.vsb.cz/cs/ (vlevo dole)

Bližší informace podá paní Andrea Herudková

  • tel. +420 597 325 706, VŠB-TUO v Mostě, tř. Budovatelů 2532, 434 01 Most (budova B v areálu Výzkumného ústavu pro hnědé uhlí v Mostě)

Budeme se na Vás těšit!

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru