Na trzích v Ředhošti řádili kapsáři, policisté přijali oznámení o třech krádežích
Ilustrační foto
Litoměřice

Ředhošť - Kapsáři zaútočili na oblíbených trzích v obci Ředhošť. Oznámení o krádeži přijali policisté od muže z Kladenska. Poškozený přišel o peněženku s doklady a finanční hotovostí, kterou měl uloženou v zadní kapse kalhot.

"Byl pravděpodobně okraden ve frontě u stánku, aniž by cokoliv zpozoroval. Kromě tisícikorunové bankovky přišel o veškeré osobní doklady," uvedla policejní mluvčí Pavla Kofrová.

Další obětí byla starší žena, která přišla o peněženku uloženou v batohu neseném na zádech. Škodu vyčíslila na více než 1600 korun.

"Poslední oznamovatelkou je žena z Prahy. I tato poškozená byla pravděpodobně okradena ve frontě u stánku, kdy jí neznámý lapka odcizil peněženku z rozepnuté kabelky nesené na rameni. Přišla téměř o dva tisíce korun a osobní doklady. Policisté po neznámém kapsáři pátrají," dodala mluvčí.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru