Výsledky policejní akce: Před jízdou nikdo z kontrolovaných nepil, policisté uložili pokuty za více než 8 tisíc
Ilustrační foto
Litoměřice

Litoměřice - V úterý 16. května 2017 probíhala krajská dopravně bezpečnostní akce zaměřená na dodržování pravidel silničního provozu, především pak na používání bezpečnostních pásů a zádržných systémů.

Během akce policisté zastavili a zkontrolovali 61 vozidel a zjistili celkem 37 dopravních přestupků. "Celkem byly přestupcům uděleny blokové pokuty ve výši 8 300 korun. Jeden případ závažnějšího charakteru bude ve správním řízení řešit příslušný úřad (nevyhovující technický stav vozidla)," uvedla mluvčí litoměřické policie Pavla Kofrová.

Celkem 15 řidičů nebylo za jízdy připoutáno, jedenáct vozidel bylo v nevyhovujícím technickém stavu, dva řidiči telefonovali za jízdy a jeden z řidičů nerespektoval dopravní značku "Stůj, dej přednost v jízdě!" na nechráněném železničním přejezdu.

"V ostatních případech se jednalo např. o chybějící doklady či jiné porušení zákona. Pozitivním zjištěním je skutečnost, že požití alkoholických nápojů nebylo zjištěno u žádného z kontrolovaných řidičů," dodala mluvčí.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru