Dvojice při přepadení čerpací stanice zavraždila obsluhu, policie žádá o pomoc veřejnost
Ilustrační foto: Pixabay.com
Litoměřice

Mělnicko - Kriminalisté ze středočeského krajského ředitelství prověřují okolnosti případu loupežného přepadení čerpací stanice, nacházející se na silnici č. II/608 v katastrálním území obce Nelahozeves na Mělnicku, kterého se dnešního dne v době mezi půl třetí a třetí hodinou ranní dopustila dvojice neznámých pachatelů.

"Při přepadení obsluha, žena ve věku 58 let, utrpěla smrtelné zranění, kterému na místě podlehla. S ohledem na skutečnost, že k loupežnému přepadení došlo v noční době, kdy je na této komunikaci a jejím blízkém okolí minimální pohyb osob, se kriminalisté touto cestou obracejí na širokou veřejnost se žádostí o pomoc, aby se jim případní svědci, kteří se v inkriminovanou dobu pohybovali v této lokalitě, zejména v blízkosti čerpací stanice nebo projížděli po této silnici č. 608, ozvali prostřednictvím linky 158 tísňového volání Policie České republiky. S ohledem na skutečnost, že v současné době probíhá dokumentování této události a šetření je v prvopočátku, nelze v tuto chvíli uvolnit bližší informace," uvedl policejní mluvčí Zdeněk Chalupa.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru