DOPRAVA AKTUÁLNĚ: Kamiony blokují namrzlou silnici z Mostu do Lovosic
Ilustrační foto
Litoměřice

Želkovice – Jeden nákladní vůz porouchaný, další kamion havarovaný a na třetím místě uvízlé těžké vozy na náledí. Taková byla ráno aktuálně cesta na z silnici z Mostu přes Libčeves směrem na Lovosice.

Na situaci upozorňuje dopravní servis Policie ČR. Ledovka je ve stoupání z Libčevsi k obci Želkovice v asi jedenapůlkilometrovém úseku. Vozovka je obtížně nesjízdná, je na ní několik uvízlých kamionů asi od čtvrté hodiny ranní. Správa a údržba silnic o situaci ví.

Před obcí Želkovice potom došlo k nehodě kamionu na náledí, automobil uvízl. A silnice číslo 15 ještě jednou: Mezi obcemi Podsedice a Třebenice stojí porouchaný jeřáb. Odtah pro něj přijede během dne. Silnice je s opatrností průjezdná.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru