Mírové náměstí rozezněly vánoční koledy. Zazpívat si je společně přišly asi dvě stovky lidí
Foto: Eva Břeňová. Zdroj: www.litomerice.cz
Litoměřice

Litoměřice - Mírové náměstí se včera zahalilo vánoční atmosférou. Zhruba dvě stovky lidí si přišly společně zazpívat. Připojili se tak k celorepublikové akci „Česko zpívá koledy“, kterou již poosmé pořádají regionální Deníky. Zpívání vánočních písní tradičně organizoval Litoměřický deník s městem Litoměřice.

Přítomné doprovázel dívčí sbor Puellae cantantes vedený sbormistrem Romanem Pallasem. Program zpestřilo vyprávění o vánočních tradicích. „Bylo to příjemné zastavení se v předvánočním shonu. Jsem potěšená, kolik lidí se letos sešlo,“ zhodnotila pracovnice infocentra Hana Mildová. Na závěr zazněla Tichá noc, kterou si lidé zpívají již 200 let.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru