Majitel bytu doplatil na nezajištěné balkonové dveře. Další nechal klíče v zámku
Ilustrační foto: Pixabay.com
Litoměřice

Lovosice, Roudnice nad Labem - Na nezajištěné balkonové dveře doplatil majitel přízemního bytu v Lovosicích. Právě těmito dveřmi vnikl do bytu neznámý pachatel, který se zmocnil notebooku v hodnotě 30 tisíc korun.

Obdobný případ řeší také roudničtí policisté, kteří přijali oznámení o krádeži věcí z chodby rodinného domu. Zloděj do domu vnikl neuzamčenými dveřmi za užití klíčů, které se nacházely v zámku z venkovní strany.

"Z chodby poté odcizil peněženku s finanční hotovostí a osobními doklady. Škoda je vyčíslena na více než 2 tisíce korun. Po pachatelích a odcizených věcech policisté pátrají," dodala policejní mluvčí Pavla Kofrová.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru