Upozornění pro řidiče: V sobotu dopoledne buďte opatrní na trase od hory Říp do Mostu
Ilustrační foto: CC0
Zajímavosti

Ústecký kraj - V Ústeckém kraji v sobotu 20. dubna 2019 startuje 2. ročník preventivní aktivity zaměřené na bezpečnost řidičů motocyklů. Jeho součástí je hromadná jízda motorkářů.

Projekt s názvem „Začněme spolu aneb kolama dolů“ připravilo Ředitelstvím služby dopravní policie PP ČR ve spolupráci s Asociací center pro zdokonalovací výcvik řidičů AČR. Na přípravách sobotní akce se v nemalé míře podílí Krajské ředitelství policie Ústeckého kraje.

Součástí akce je společná organizovaná jízda policistů a přihlášených registrovaných účastníků. Jedná se o kolonu asi 400 motocyklistů. Trasa společné jízdy je 76 km. "V souvislosti s jízdou velkého počtu motocyklistů nabádáme řidiče ke zvýšené opatrnosti, obezřetnosti a ohleduplnosti," uvedla krajská policejní mluvčí Alena Bartošová.

Jedná se o čas od 10 do přibližně 12 hodin v sobotu dne 20. dubna 2019. V 10 hodin se startuje na parkovišti pod horou Říp. Trasa vede po silnici II/608 ve směru Roudnice - Lovosice. V Lovosicích po nájezdu na silnici I/15 se pokračuje do Mostu. Očekávaný příjezd do cíle na mosteckém polygonu je v přibližně 12 hodin.

Na vymezenou trasu bylo vydáno příslušným správním orgánem rozhodnutí o zvláštním užívání pozemní komunikace, kterým se pořádání této akce povoluje.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru