Litoměřice zahájily předprodej zvýhodněných vstupenek na Zahradu Čech
Ilustrační foto: Pixabay.com
Zajímavosti

Litoměřice - Zahradnický veletrh Zahrada Čech se nezadržitelně blíží. V předprodeji na informačním centru v podloubí radnice na Mírovém náměstí v Litoměřicích nebo v sídle společnosti Zahrada Čech (Na Vinici 948/13) si můžete zakoupit zvýhodněné vstupenky.

V předprodeji zakoupí dospělí vstupenku za 120 korun, tedy o 30 korun levněji než v den konání akce. Děti, studenti a senioři zaplatí v předprodeji za rovnou stokorunu, na místě pak za 120 korun. K dispozici je i zvýhodněné rodinné vstupné (2+2), které stojí 300 Kč (na místě 350 Kč).

Posledním dnem předprodeje je 12. září. Brány výstaviště se otevřou v pátek 13. září, kdy začíná Zahrada Čech, největší výstava svého druhu nejen na severu Čech zaměřená na všechny zahrádkáře, chalupáře, kutily, zahradníky a milovníky přírody.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru