Sportovcem měsíce srpna je závodník Adam Lacko z roudnické Buggyry
Zdroj: www.litomerice.cz
Zajímavosti

Most - Truckový závodník Adam Lacko vyhrál anketu České unie sportu a regionálního Deníku o nejlepšího sportovce měsíce srpna v Ústeckém kraji. Úřadující vicemistr Evropy v závodech tahačů z týmu Buggyra Racing byl zvolen odbornou porotou a čtenáři Deníku na základě medailového umístění na mistrovství Evropy v Mostě, kde skončil druhý a třetí.

„Za ocenění jsem rád, to člověka vždycky potěší,“ poděkoval oceněný Lacko, který se však předávání pohárů v kanceláři starosty Litoměřic Ladislava Chlupáče nemohl účastnit. „Na konci sezóny máme stále nabitý program plný závodů a přepravování na ně,“ vysvětlil šéfkonstruktér David Vršecký, který za vítěze cenu převzal.

Velký „putovní“ a malý pohár, který sportovci zůstává, předává vždy nejvyšší politický zástupce bývalého okresu, ze kterého oceněný sportovec měsíce pochází. Velký pohár obdrží v závěru ankety vítěz, který se stane sportovcem roku. Titul za měsíc červenec získal ústecký atlet Matěj Ščerba, a to hlavně za druhé místo ve skoku o tyči na Mistrovství České republiky. Hlasování za měsíc září proběhne na stránkách Deníku začátkem října.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru