Pěstounské rodiny z Litoměřic si užily víkend v Holanech
Foto: Miroslava Ságlová
Zajímavosti

Holany - Příjemné chvíle strávilo během druhého říjnového víkendu v Holanech patnáct pěstounských rodin z Litoměřic a okolí. Setkání pro ně připravily pracovnice Oddělení sociálně právní ochrany dětí Městského úřadu Litoměřice ve spolupráci s pracovníky Domu dětí a mládeže Rozmarýn.

Pro dospělé byl připraven seminář na téma attachment u dětí (citové přilnutí). Děti si užily například drakiádu či společné procházky, sportovní hry a soutěže. Nechyběl ani večerní táborák a opékání buřtů. „Celý víkend nám přálo počasí a nám nic nebránilo strávit hezké chvíle v krásném prostředí,“ zhodnotila setkání koordinátorka akce a pracovnice OSPOD MěÚ Denisa Dobešová.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru