Senioři během jediného dne doplavali zhruba do poloviny La Manche
Ilustrační foto
Zajímavosti

Litoměřice - V minulém týdnu využilo přes dvacet seniorů poslední šance, kdy si mohli bezplatně zaplavat v litoměřickém bazénu a přispět tak ke splnění letošního projektu Přeplav si svůj La Manche.

„Zapojila jsem se už do několika ročníků, pravidelně zaplavu kolem třiceti bazénů. Nepřeháním to, deset úseků mám na rozplavání s malými přestávkami. Chlapi zaplavou samozřejmě víc. Lékař mi už před řadou let doporučil plavání jako nejlepší prostředek k udržení kondice, v zimě navíc jako prevence proti respiračním nemocem. Dobrá rada a já ji ochotně předávám mým kamarádkám a přátelům,“ prozradila Běla Boháčová.

Senioři si mohou připisovat plavby do své účastnické kartičky ještě při dalších hodinách, ale nejpozději do 5. března, kdy letošní projekt končí. Loni senioři v Litoměřicích překonali La Manche v jeho nejužším 34kilometrovém místě víc jak sedmkrát, uplavali totiž při tomto štafetové projektu 257 425 metrů, což je zařadilo na 3. místo v rámci republiky. Když si spočítáme, že ve čtvrtek každý z 20 seniorů uplaval 30 pětadvacetimetrových úseků, pak štafetou doplavali téměř do poloviny La Manche.

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru